ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. – Εταιρικό Προφίλ

Η ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. – SALES NETWORK, ιδρύθηκε το 1926 στον Πειραιά από τον Σωτήριο Θεμ. Καμηλάρη ( 1906- 1993)  που κατάγετο από την Κορινθία Πελοποννήσου. Είναι μία από τις παλαιότερες εμπορικές εταιρείες της χώρας μας και διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και μακρά παράδοση στον χώρο της παραγωγής μοναδικής ποιότητας παραδοσιακών φυτικών μαγειρικών  ελαίων με το  εμπορικό σήμα  ARISTON, το οποίο διατίθεται  αδιάλειπτα στην Ελληνική αγορά από το 1903. Επίσης, δραστηριοποιείται στην τυποποίηση σπορέλαιων εξαιρετικής ποιότητας, καθώς και στην παραγωγή βουτύρων και μαργαρινών χαμηλής θερμιδικής αξίας για τον έλεγχο του βάρους.

Σκοπός της εταιρίας είναι να παράγει ευγενή προϊόντα για τα οποία είμαστε υπερήφανοι.  Στην παραγωγή υπάρχει αυστηρός τεχνικός έλεγχος και χρησιμοποιούνται μόνο οι αγνότερες πρώτες ύλες απο πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες που συνοδεύονται από πιστoποιητικά GMO free και 0% trans fat . Η ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ ΑΕΒΕ  διαθέτει σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 22.000 και πιστοποίηση HALAL

Τα προιοντα ARISTON, εξάγονται  ως  premium brand στην Αυστραλία, τον Καναδά, την Ινδια, το Ιράκ,  την Ισπανία και την Κύπρο.

H εταιρία δραστηριοποιείται  και στον χώρο της αντιπροσώπευσης και διάθεσης ποιοτικων τυποποιημένων τροφίμων και non food προιόντων στην Ελληνική επικράτεια. Στόχος  της εταιρείας είναι η καλύτερη δυνατή παρουσία των προϊόντων που παράγει και αντιπροσωπεύει  στην Ελληνική επικράτεια και η παροχή υψηλού service εξυπηρέτησης στους πελάτες της.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.500 τ.μ. στον Πειραιά, όπου αποθηκεύονται όλα τα προϊόντα αντιπροσώπευσης, διανομής και παραγωγής που είναι ξηρού φορτίου, ψυχρού φορτίου και προϊόντα κατάψυξης. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας

Η εξυπηρέτηση των πελατών Αττικής γίνεται από τους πωλητές της εταιρείας και η διανομή τους μέσω ιδιόκτητων φορτηγών ξηρού, ψυγείου και κατεψυγμένου φορτίου.

Η εξυπηρέτηση των πελατών επαρχίας γίνεται  με πρακτορεία ταχυμεταφορών και η εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επαρχιών από Αποκλειστικά συνεργαζόμενα δίκτυα πωλήσεων και διανομών .

SALES AND DISTRIBUTION NETWORK

Η καρδιά της εταιρείας χτυπά στην Αθήνα, όπου και ο μισός περίπου πληθυσμός της Ελλάδας.  Εξυπηρετούμε συνολικά 4.568 αίθουσες, 2.216 άμεσα και 2.352 έμμεσα, μέσω των  7 Αντιπροσώπων μας ανά την Ελληνική επικράτεια .

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελληνική Επικράτεια είτε ίδιο παράγει (ARISTON ,EG-GU )τα  παρακάτω εμπορικά σήματα :

 

CORNU S.A -ROLAND MURTEN A.G.:Ελβετική βιομηχανία παραγωγής πρότυπων αρτοσκευασμάτων. Παράγει προϊόντα με το σήμα Roland Zwieback ,ROLAND flutes ,MON VILLAGE .

EG – GU DRESDEN: Η παλαιότερη Γερμανική βιομηχανία παραγωγής στιλβωτικών παπουτσιών εξαιρετικής ποιότητας, με οικολογικό προσανατολισμό, χωρίς καμία προσθήκη χημικών ουσιών.

SILVER S.A : Τουρκική εταιρεία με έδρα την Κωνσταντινούπολη και υποκαταστήματα στην Ρωσία και την Ουκρανία .Κατέχει σημαντικό μερίδιο στην παγκόσμια αγορά βερνικιών και πάτων και εξάγει σε περισσότερες από 80 χώρες .

ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ A.E.B.E.-SALES NETWORK: Η εταιρεία μας παράγει τα μαγειρικά προϊόντα ΑRISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ με 5% βούτυρο γάλακτος , PARNASSOS AAAA ,VANER ,ARISTON KITCHEN  ,τα σπορέλαια ARISTON 10 LT και τα βούτυρα ARISTON ,ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .

AURICCHIO S.P.A.: Ιταλική εταιρεία παραγωγής τυριών provolone, parmezana reggiano & gran padano. H Auricchio είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής provolone στην Ιταλία και κατέχει το 70% των εξαγωγών του συγκεκριμένου τυριού ανά την υφήλιο,ενώ ειναι ο μεγαλύτερος παραγωγός Pecorino Romano στην Ιταλία με 7 εργοστάσια και θυγατρική στις Η.Π.Α.

PROVINCO S.A.: Αντιπρόσωπος της πορτογαλέζικης κονσερβοποιϊας LUCAS και της Ισπανικής Garcia Carrion παραγωγό εταιρία της  SANGRIA DON SIMON .